Træning aflyst resten af 2020

Aflysning af træning gælder fra og med mandag d. 7. december. Som et led i kommunens indsats mod øget smittespredning i Herlev, lukkes alle idrætsaktiviteter nu ned, og vi er derfor først tilbage med træning tirsdag d. 5. januar 2021.

Bliv testet i Herlev fra den 7.- 9. december
Fra mandag den 7. til onsdag den 9. december kl. 10-16 kan alle blive testet i Herlev Hallen. Kommunen opfordrer alle – særligt unge – til at blive testet.

Juleferie?
Da vi nu ufrivilligt er sendt tidligt på juleferie, vil vi i Herlev Karateklub benytte os af anledningen til at ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et forrygende nytår! Men helt juleferie bliver der nu ikke tale om: D. 19. januar 2021 er der planlagt graduering. Brug derfor den ekstra tid til at øve hjemme! Og husk træning i januar, hvis du ønsker at gå til graduering.

Vi glæder os til at se jer igen!