Herlev karate Klubs Sensei John Lindevang anerkendes for sit frivillige arbejde

Hvert år uddeler Herlev Kommune en frivilligpris. Herlev Karate Klubs Sensei John Lindevang var i år nomineret for sit store engagement af den lokale afdeling af Broen, der hjælper udsatte børn til et aktivt fritidsliv. Lars Nybroe skriver i sin indstilling: ”John er en glad, sjov, dygtig, opmærksom og seriøs træner, der træner hold 4 gange om ugen i Herlev Karate Klub. Johns samarbejde med Broen Herlev er noget af det bedste jeg har oplevet. John har altid tid til en kort snak selvom det er midt i træningen. For Herlevs foreningsliv er det vigtigt med en person som John.”

Frivillighedsprisen blev uddelt ved Herlev Kommunes Topmøde for Frivillige lørdag d. 3. november. Alle 22 nominerede modtog blomster og tak for deres indsats af Herlevs borgmester, Thomas Gyldal Petesen!